Brynäs vann match två efter snabb vändning
Publicerad: 2024-04-19
Den andra finalmatchen mellan Brynäs och Djurgården blev en betydligt jämnare kamp än den första. Efter en mållös förstaperiod tog gästerna ledningen i den andra perioden genom Marcus Krüger efter att pucken styrts via Brynäsförsvarare in i mål. Därmed var stockholmarna i förarsätet inför tredje akten. Där vände Brynäs på steken inom loppet av knappt två minuter. Tyler Kellehers kvitteringsmål följdes upp av att Karlis Cukste skickade en puck mot mål från sarghörnet som letade sig hela vägen in. Det innebär att Brynäs leder med 2-0 i matcher när finalserien vänder till Stockholm.

BRYNÄS-DJURGÅRDEN 2-1

» Brynäs leder finalserien med 2-0 i matcher. Nu vänder serien till Stockholm för två matcher på Hovet.

» Tyler Kelleher stod för ett hattrick i den förra matchen och ikväll nätade han igen.