HockeyAllsvenskan belönar årets prestationer i Guldtröjan 2017!

19 april 2017 13:30

2017 är året då HockeyAllsvenskan lanserar Guldtröjan, ett pris för att belöna årets prestationer under den gångna säsongen. Den 3 maj delas tio priser ut. Nio till spelare, samt ett pris till årets fans.


Samtliga priser som delas ut 2017 är...

Årets: poängkung, skyttekung, back, forward, målvakt, iskung (flest minuter på isen under den gångna säsongen), motståndare, mest värdefulla spelare, fans och mål.

Priserna utses av en expertjury, men också av spelarna som röstar i kategorierna Årets mest värdefulla spelare, Årets motståndare samt Årets fans. Fans kan via hockeyallsvenskan.se rösta fram Årets mål.

Guldtröjan är ett initiativ från HockeyAllsvenskan, framtaget i samarbete med kommunikationsbyrån Passion Lab. Guldtröjan syftar till att lyfta fram och hylla några av alla de prestationer, talangfulla spelare samt engagerade fans som finns i serien. 2017 är första året då Guldtröjan delas ut och genomförs.

Mer information, samt de 14 nominerade målen finns på http://www.hockeyallsvenskan.se/guldtrojan där omröstningen om Årets mål redan är igång - in och tyck till redan i dag!