Västervik bryter med stjärnvärvningen - återvänder till rivalen

14 februari 2017 12:40

Mitch Wahl har inte levt upp till förväntningarna i Västervik och nu bryter klubben med amerikanen. Flytten blir inte lång för Wahl, som direkt återvänder till kustrivalen Oskarshamn.


En bit in på den HockeyAllsvenska säsongen gjorde Västervik klart med Mitch Wahl. Forwarden anslöt då som en tilltänkt toppvärvning, men har inte fått det att lossna. Efter 14 poäng på 23 spelade matcher meddelar nu Västervik att kontraktet med Wahls bryts.

– Mitch har helt enkelt inte levererat hos oss och vi bryter därför kontraktet, kommenterar Västerviks sportchef Tomas Lind för den egna hemsidan.

Wahls övergång till Västervik i höstas var uppmärksammad då 27-åringen så sent som för ett år sedan spelade för Oskarshamn. Nu blir det även en flytt tillbaka till rivalen på östkusten, där Wahl kommer att avsluta säsongen.

Som ersättare in i nykomlingens trupp kliver Calle Åsell. Den 22-årige forwarden har bland annat meriter från SHL med Örebro och HockeyAllsvenskan för AIK, men kommer närmast från Väsby i HockeyEttan.

– Calle är en hårt jobbande forward som går hårt på kassen och vi ser gärna att han bidrar med det spelet hos oss, förklarar Lind.