Thorell: "Vi är ett spännande lag"

29 juni 2017 08:45

Efter en något splittrad säsong i SHL med spel både i Brynäs och Färjestad så är nu Gustaf Thorell tillbaka där karriären tog fart på allvar. I BIK Karlskoga ska han tillsammans med sina lagkamrater nu skörda nya framgångar.


Efter två poängstarka säsonger i BIK Karlskoga fick forwarden Gustaf Thorell chansen i SHL med Brynäs. Spelet kom dock aldrig riktigt att lossna och efter 28 spelade matcher, med bara ett mål på kontot, packades väskorna och flyttlasset gick till Färjestad.

Dock blev det inte någon större roll i Karlstadklubben, och när säsongen var över så skrev Thorell på för sin nygamla klubb BIK Karlskoga i HockeyAllsvenskan.

– Det känns bra! Vi ser spännande ut tycker jag, det ska bli kul att se hur vi får ihop det, säger Thorell inför säsongen som komma skall.

Thorell är en av flertalet nya spelare att hålla koll på den kommande vintern. Och frågar man Thorell själv så är det självklart vilka vi ska kika närmare på i BIK Karlskoga.

– Jag vill säga många, men lite extra spännande ser Jeff Hayes och Patrik Parkkonen ut, jag tror hårt på dem. Genombrottet står Daniel Bernhardt för, jag har en bra känsla kring honom, säger Thorell.

Men innan säsongen drar igång väntar en lång sommar med hård träning för Thorell.

Hur ser ditt upplägg ut Gustaf? - Jag bor i Karlstad och åker in två gånger i veckan till Karlskoga nu under sommaren. Kombinerar det med träning med ett gäng här i Karlstad. Vi hoppar, springer och lyfter bland mycket annat, hälsar han.