Matchguide: Håller Björklöven och Västervik i sviterna?

30 november 2021 09:10

Tisdagen bjuder på två matcher i HockeyAllsvenskan! Två av lagen jagar förlängda sviter. Björklöven jagar femte raka bortavinsten i Nobelhallen mot Karlskoga samtidigt som Västervik ska försöka ta poäng för elfte hemmamatchen i rad när Södertälje gästar Plivit Arena.


FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» Biljetter
Hockey är bäst på plats i arenan!

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Målrapportering från alla matcher.

DAGENS TABLÅ

19.00 Karlskoga - Björklöven, Nobelhallen
19.00 Västervik - Södertälje, Plivit Arena

TABELL

VÄRT ATT VETA

» Efter tre raka förluster så fick Karlskoga till ett trendbrott i söndags när det blev en solid 4-1-vinst mot Almtuna på hemmaplan.

» Björklöven är i fin form med tre raka segrar och åtta segrar på de nio senaste kamperna. Umeå-laget, som 4-1-vann mot Mora senast, har dessutom lyckats vinna fyra bortamatcher i följd.

» Lagen möttes så sent som i fredags och då vann Björklöven med 4-2 i Winpos Arena.

» Björklövens Axel Ottosson har gjort poäng i sex raka bortamatcher.

» Inför matchen så kommer Karlskoga-forwarden Henrik Björklund att uppmärksammas och hyllas för att ha nått milstolpen 200 mål i HockeyAllsvenskan.

» Västervik är starka hemma där man tagit poäng i samtliga tio hemmamatcher den här säsongen. Senaste hemmamatchen, i söndags mot Vita Hästen, så vändes ett 1-3-underläge till en 6-4-seger.

» Södertälje stod på fem raka bortaförluster innan man bröt trenden i söndags då det blev en 4-1-seger mot Tingsryd i Nelson Garden Arena.

» Västerviks Marcus Westfält har gjort mål i tre av de fyra senaste matcherna.

» Södertäljes Alexander Anderberg, i fjol i just Västervik, har gjort poäng i fem raka matcher. Det är den längsta poängsviten just nu i HockeyAllsvenskan.

» Nyförvärvet Matt Marcinew i Södertälje fick islossning i sin andra match i klubben. Han svarade för ett mål och två assist i söndags.