Darren Nowick hjälte för Västervik - igen
Publicerad: 2018-10-19
Darren Nowick har klivit fram som den speciella matchvinnaren för Västervik. Mot Björklöven avgjorde han på straffar.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Darren Nowick har gjort fyra mål för Västervik i höst - och tre av dem har varit matchvinnande.

Förra söndagen avgjorde han matchen mot Vita Hästen på straffar och mot Björklöven slog han till igen. Nowick var den ende som målade under straffavgörandet och amerikanden säkrade därmed två poäng för Västervik.

Småläninngarna var dock inte helt nöjda. De ledde nämligen matchen med 3-0 efter den första perioden, men Löven kom ikapp och dunkade in 3-3-pucken i powerplay med dryga fem minuter kvar.

Västervik får därmed alltjämt vänta på säsongens första trepoängare - men har å andra sidan alltid tagit extrapoängen när matcherna slutat kryss (fyra straffsegrar och en övertidsseger).

Björklöven åkte på fjärde raka nederlaget och har bara vunnit en av de sju senaste matcherna.