Försäsong: Vita Hästen blev femma
Publicerad: 2020-09-06
Vita Hästen tog femteplatsen i Skoda Trophy efter att ha besegrat värdlaget Södertälje under söndagsförmiddagen.

Vita Hästen och Södertälje fick göra upp om femteplatsen i Skoda Trophy i Södertälje under söndagsförmiddagen, och det var Vita Hästen som gick segrande ur striden med en 4-1-vinst.

Tre mål inom loppet av mindre än en och en halv minut mitt i matchen avgjorde tillställningen. Jens Holmström tryckte in 1-0 i powerplay, 39 sekunder senare gjorde Kevin Elgestål 2-0 och ytterligare 45 sekunder senare så matade Arvid Degerstedt in 3-0.

Södertälje reducerade genom Rasmus Kahilainen i upptakten av den tredje perioden, men i slutet så kunde Karl Påhlsson fastställa slutresultatet till 4-1.

August Hedlund vaktade buren i Vita Hästen och svarade för 41 räddningar på 42 skott vilket innebar en räddningsprocent på 97,6 %.

Målskyttar Södertälje: Rasmus Kahilainen

Målskyttar Vita Hästen: Jens Holmström, Kevin Elgestål, Arvid Degerstedt, Karl Påhlsson