Karlskrona värvar Pär Lindholm

1 maj 2013 13:42

Centern Pär Lindholm är klar för spel i Karlskrona. Kontraktet är skrivet på två år.


I går offentliggjorde Karlskrona värvningen av Jimmy Andersson från Vita Hästen. Nu är det klart att Blekingelaget värvar ytterligare en spelare från lagen som de fajtades med i Kvalserien till HockeyAllsvenskan tidigare i vår:

Centern Pär Lindholm har skrivit på ett tvåårskontrakt.
Lindholm kommer senast från Piteå, där han stod för 16 (4+12) poäng på 17 matcher i kvalet till HockeyAllsvenskan. I Division 1 noterades han för 20 poäng (7+13) på 26 matcher.
21-åringen har tidigare gjort två svängar i HockeyAllsvenskan med Sundsvall och stod båda säsongerna för sju mål och sju assist.
– Norrlänningen Pär Lindholm, en mycket duktig och hårt arbetande center som är skolad i Skellefteå och som senaste säsongen varit "motorn" i Piteås kvalserielag. En proffsig kille som vet vad som krävs, han är ganska komplett som spelare med gott spelsinne vilket vi kommer att få mycket nytta av i vårt lagbygge, säger Karlskronas sportchef Stefan Bengtzén till klubbens hemsida.
[Läs mer på Karlskronas hemsida](http://khk.se/index.php?option=com_content&view=article&id=2914&catid=36&Itemid=71) [> Silly Season](http://www.hockeyallsvenskan.se/silly-season)