HockeyAllsvenskan Watch Along har premiär på lördag!
Publicerad: 2022-10-13
På lördag är det premiär för HockeyAllsvenskan Watch Along i samband med matchen mellan Västerås och Djurgården!

Precis som film är bäst på bio så är sport bäst live på arenan. Men ibland kan man inte gå och då är tv-soffan och vår partner C More ett mycket bra alternativ. Som ett komplement till C More sändningen startar nu HockeyAllsvenskan på test under hösten Watch Along.

Watch Along är en parallell sändning på Youtube och Twitch som håller på innan och under matchen. Sändningen sker från en studio där olika gäster är inbjudna och andra medverkar digitalt och dom ser så att säga matchen tillsammans med dig hemma i tv-soffan.

Tanken är att man följer Watch Along-sändningen på en dator, telefon eller surfplatta medan själva matchen rullar i C More på teven.

Det ni kan förvänta er är partiska gäster, oväntade inslag och humor.

Länkar:

» Youtube
» Twitch

Om Dobb

Dobb är sveriges största producent av talkshows om sport. Våra ”watch alongs” är livesändningar på Twitch och YouTube som går parallellt med TV-sända matcher. Vi sätter underhållningen och dialogen med tittarna i centrum. Det ger oss ytterligare en dimension till de matcher vi väljer att se på TV. ”Ser vi matchen tillsammans blir det ännu roligare” är devisen när vi drar igång satsningen med HockeyAllsvenskan.

HockeyAllsvenskan