HockeyAllsvenskans upptakt 2020!

17 september 2020 14:00

Måndagen 28 september så sänder C More och hockeyallsvenskan.se årets upptakt inför HockeyAllsvenskan. Det blir ett program med matigt innehåll om ligan och alla klubbar.


På grund av rådande läge så blir det ingen fysisk upptaktsträff i höst, utan istället så produceras årets upptaktsträff av C More och HockeyAllsvenskan och sänds på C More samt hockeyallsvenskan.se.

Upptaktsträffen går av stapeln måndagen 28 september 17.30 till 18.50, men kan även ses i efterhand.

C Mores Lars Lindberg leder programmet med hjälp av Harald Lückner. Det blir uppsnack inför säsongen, och bland annat besök av domaren Daniel Wessner och juniorlandslagets förbundskapten Tomas Montén.

HockeyAllsvenskan är Sveriges mest underhållande liga och därför kommer artisterna och profilerna i ligan lyftas fram. Det bjuds på de snyggaste målen, snyggaste räddningarna, snack om coronaeffekterna, NHL-lånen och mycket annat.

– Jag känner mig som en ökenvandrare som trånar efter vatten. Jag kan inte komma ihåg när jag längtade så mycket efter något som att säsongen äntligen ska dra igång igen, säger Lars Lindberg.

– Jag har saknat att tjabba med Harald (Lückner) och Mike (Helber). Jag saknar både det och kylan vid isen i Gränby ishall och fikan på Börjes inför matcherna i Tingsryd. Nej, fasen - släpp pucken nu.