Matchguide: Två rivalmöten på två dagar
Publicerad: 2021-01-03
MODO och Timrå har inte mötts ännu den här säsongen men nu väntar två möten på två dagar. Idag - i 2021:s första match - möts rivalerna i Fjällräven Center.

FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Målrapportering från alla matcher.

DAGENS TABLÅ

17.30 MODO - Timrå, Fjällräven Center

TABELL

{!B}

VÄRT ATT VETA

{!A}

» Detta är säsongens första möte mellan rivalerna MODO och Timrå. Redan imorgon möts lagen igen i ett returmöte, då i NHC Arena.

» MODO går tungt för tillfället. Laget står på tre raka nederlag med totala målskillnaden 5-19 (3-7 mot AIK, 2-7 mot Tingsryd och 0-5 mot Västervik). Det har bara blivit en seger på de sex senaste kamperna.

» Timrå går desto bättre, även om det blev en 1-3-torsk mot Karlskoga senast. Laget har arton segrar på de tjugo senaste matcherna och toppar tabellen med nio poängs marginal (och har då spelat en match mindre än tvåan Björklöven).

» MODO spelar första hemmamatchen sedan 29 november. I december spelade klubben sju (!) raka bortakamper.

» MODO meddelade på nyårsafton att Johan Harju förlängt med klubben och veteranen blir därmed kvar resten av säsongen. 34-åringen har gjort fyra poäng på fem matcher så här långt.

» Timrås toppkedja med Jonathan Dahlén, Albin Lundin och Jens Lööke har kombinerat in 34 poäng i de sju senaste kamperna.

Jonas Gustavsson