Oskar Bäck avgjorde när Karlskoga vann
Publicerad: 2018-10-12
Oskar Bäck sköt det avgörande målet när Karlskoga slog tillbaka Vita Hästen och tog poäng för sjunde (!) matchen i rad,

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Karlskoga fortsätter att plocka poäng. 2-1-vinsten hemma mot Vita Hästen innebär att värmlänningarna plockat poäng i sju raka matcher.

Oskar Bäck var inblandad i båda målen framåt.

Han fick assist på 1-0-målet efter att ha spelat pucken till Fredrik Forsberg som tog ett avslut, och där Dennis Fröland sopade in returen. Bara en och en halv minut senare så gjorde Bäck själv 2-1. Talangen tog ett skott som tog på något, gick upp i luften och sedan in i mål. Båda målen tillverkades i powerplay (det andra i fem mot tre) och kom i mitten av den första perioden.

Vita Hästen reducerade i upptakten av den tredje perioden (backskott av Victor Lindman) men kom inte närmare än så.

Henrik Lundberg gjorde en stark insats i BIK-kassen och motade 34 av 35 skott.

Vita Hästen åkte på tredje raka förlusten och har spelat sex raka matcher utan att ta någon trepoängare.