iQ fuel: "Otroligt kul att vara runt i alla arenorna"

11 mars 2022 11:45

HockeyAllsvenskan är starkare än någonsin och är det tack vare viktiga samarbetspartners. Under Marknadsveckan 2022 kommer ligan att lyfta fram partners och deras engagemang i ligan. Vi är framme vid iQ fuel.


För andra säsongen så är iQ fuel och Fuud AB ligans leverantör av all dryck samt officiell huvudpartner till HockeyAllsvenskan.

– Genom att kroka arm med HockeyAllsvenskan får vi en unik möjlighet att öka vår varumärkeskännedom på en bred front runtom i hela Sverige, säger Peter Blom, VD för Fuud.

iQ fuel exponeras i samtliga avbytarbås i HockeyAllsvenskan, syns på domarnas hjälmar, har exklusiv exponering på vattenflaskor, handdukar samt flaskhållaren på målburarna.

De förser även alla fjorton lag med funktionell sportdryck samt deras egen Focus- och hydrationdryck som finns i flera olika smaker på burk.

Under säsongen har iQ fuel åkt runt till alla allsvenska arenor och bland annat hållit i tävlingar.

– Vi har varit runt i hela Sverige. Alla har fått prova våra dryckor och vi har haft flera utmaningar där man kunnat utmana varandra. Det har varit otroligt kul att vara runt i alla arenor och träffa alla fantastiska supportrar, säger Nadine Breidensjö, event- och marknadskoordinator iQ fuel.

iQ fuel är även aktiva i HockeyAllsvenskans digitala kanaler. Bland annat körs Veckans Focus varje vecka där tre händelser från HockeyAllvenskan lyfts ut och där supportrar får rösta fram sin favorit och kan vinna fina priser.

– Samarbetet med iQ fuel är en bra mix av synlighet kopplat till matcherna, digitala koncept som ska vara till glädje för våra supportrar och sist men inte minst aktiveringarna runt om i det HockeyAllsvenska landet. Ett samarbete som kommer både spelarna, klubbstns och våra supportrar till gagn, säger Linnea Leijonklo, Kommersiell Chef på HockeyAllsvenskan.

» Läs mer om iQ fuel