Två snabba mål bakom Tingsryds vinst
Publicerad: 2018-12-09
Tingsryd sköt två snabba mål i den tredje perioden och det grundlade bortasegern mot Karlskoga.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Tingsryds fina trend på bortaplan fortsätter. Laget 5-3-besegrade Karlskoga i Nobelhallen och tog därmed poäng för femte bortamatchen i rad, där fyra av matcherna slutat med seger.

Två snabba mål i sista perioden blev segerreceptet i Värmland.

Det stod 3-3 med drygt fem minuter kvar att spela. Då satte Max Lindroth 4-3 i powerplay och bara två minuter senare så utökade Max Novak till 5-3. Daniel Öhrn spelade fram till båda målen.

Tidigare i matchen hade Taif haft ledningen med både 2-0 och 3-2, men Karlskoga lyckades äta sig ikapp till både 2-2 och 3-3 - men det blev alltså Tingsryd som fick sista ordet till slut.

Trots segern så är Tingsryd kvar som nästjumbo i tabellen, men nu är man bara målskillnad från tolfteplatsen ovanför det negativa kvalstrecket.

Karlskoga hade innan förlusten tre raka hemmasegrar.