Justin Crandall hjälte efter Karlskronas tapp
Publicerad: 2018-10-26
Karlskrona tappade 0-3 till 3-3 mot AIK - men fick ändå sista ordet och vann till slut efter ett straffavgörande.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Justin Crandall klev fram som hjälte när han avgjorde bortamatchen mot AIK på straffar och såg till att Karlakrona kunde få med sig två poäng mot serieettan.

Det var dock inte långt ifrån att det blev tre poäng för KHK.

Gästerna fick en drömstart på matchen och efter två och en halv minut hade man en 2-0-ledning efter dubbla fullträffar i powerplay. Nick Pageau sköt från blålinjen båda gångerna. Den första pucken styrdes in av Marcus Paulsson, den andra gick rakt in.

Axel Sundberg spädde sedan på till 3-0 med ett riktigt viljemål i slutet av den andra perioden.

AIK hämtade dock ikapp i den tredje perioden vilket räddade en poäng för hemmalaget. Jesper Frödén styrde in 1-3 redan efter 15 sekunder, Anton Holm skottade in 2-3 mitt i perioden och med bara 32 sekunder kvar så kvitterade Éric Castonguay.

Noterbart är att Karlskrona fortsätter att bara inblandade i målrika matcher. Resultaten i lagets sju senaste matcher: 5-4, 4-3, 2-3, 4-5, 7-4, 5-3, 3-4.