62 dagar kvar: Vem blir säsongens poängkung?

18 juli 2019 09:00

62 dagar kvar till HockeyAllsvenskan: Nicolai Meyer vann HockeyAllsvenskans poängliga den gångna säsongen. Vem tar hem titeln i vinter?


Nicolai Meyer plockade hem HockeyAllsvenskans poängliga den gångna säsongen.

Södertälje-forwarden sköt 29 mål och kom upp i totalt 62 poäng. Den danske landslagsspelaren var därmed sex poäng före tvåan, och tillika kedjekamraten, Sebastian Dyk.

Vem tar hem poängligatiteln kommande säsong?

Det är givetvis omöjligt att sia om, men fya av de tio bästa poängplockarna från ifjol är kvar i ligan - Tony Mårtensson, Patrik Karlkvist, Justin Crandall och Viktor Hertzberg - och någon av dem ligger säkerligen bra till.

SPELSCHEMA

Här hittar ni spelschemat inför kommande säsong. Det går enkelt att sortera ut ditt favoritlags matcher:

» Spelschema 2019/20

FÖRSÄSONG

Innan seriespelet drar igång ska det spelas försäsong. Vi har samlat alla spikade träningsmatcher i ett schema. Det hittar ni här:

» Försäsong 2019

TRANSFERCENTRALEN

Lagbyggena inför kommande säsong pågår fortfarande och det lär värvas spelare hela vägen fram till seriestart. Följ Transfercentralen för att ha koll på allt som händer under silly season.

I vårt transferflöde kan ni lätt och enkelt följa med i nyhetsflödet. Där redovisas alla klara övergångar och kontrakt, men även rykten och spekulationer. Det finns även lättöverskådliga översikter över läget i alla lag.

I Transfercentralen bjuds ni också på analyser av C More-experten Mike Helber och under hela sommaren publiceras intervjuer med intressanta nyförvärv:

» Transfercentralen