Försäsong: MoDo och Mora vann i SCA-cupen
Publicerad: 2021-09-10
SCA-cupen pågår i Sundsvall och under fredagen så blev det storseger för MoDo samtidigt som Mora slog tillbaka Björklöven med uddamålet.

Sundsvall - MoDo 1-6

Så fick MoDo äntligen sin islossningen i offensiven. Laget slog tillbaka Sundsvall med 6-1 i SCA-cupen.

Sundsvall hade dock 1-0 efter knappt halva matchen innan det lossnade för MoDo. Men när det lossnade så lossnade det rejält. Filip Sveningsson sköt 1-1 och bara knappa minuten senare så gjorde Mikkel Aagaard 2-1. Innan mittakten var över så kom också 3-1 innan ledningen späddes på ytterligare i den tredje perioden.

Isak Wallin vaktade MoDo-målet och motade 20 av 21 skott vilket innebar en räddningsprocent på 95,2 %.

Målskyttar MoDo: Mikkel Aagaard 2, Filip Sveningsson, Riley Woods, Oscar Pettersson, Filip Hasa

Mora - Björklöven 1-0

I en het och jämn match så kunde Mora till slut slå tillbaka Björklöven med 1-0 i SCA-cupen i Sundsvall.

Det var länge mållöst, men mitt i den sista perioden så kunde Paul Bittner skicka in vad som kom att visa sig bli matchens enda mål.

Andreas Ljunggren vaktade Moras kasse och höll nollan efter att ha motat totalt 27 skott. Även Joona Voutilianen var bra i Löven-målet, han motade 33 av 34 skott och noterade en räddningsprocent på 97,1 %.

Målskyttar Mora: Paul Bittner