Två assisterande tränare in i Almtuna
Publicerad: 2020-07-23
Almtuna har spikat sin ledarstab genom att ta in Mattias Zackrisson och Serhan Cicek som nya assisterande tränare.

Tidigare i våras gjorde Almtuna klart med Robert Kimby som ny huvudtränare.

Nu har klubben kompletterat ledarstaben med två assisterande tränare.

Mattias Zackrisson hämtas från Djurgårdens organisation där han varit tränare i juniorlaget. 34-åringen, som skrivit på ett tvåårsavtal, har bland annat tre JSM-guld på sin meritlista.

Serhan Cicek har under många år funnits i Almtunas ungdoms- och juniororganisation, och har även stöttat A-lagsverksamheten. 31-åringen, som den gångna vintern tränare Almtunas J20-lag, har skrivit på för ett år.

– Det är två unga tränare med stor erfarenhet från juniorhockeyn som nu får chansen att ta steget upp på seniornivå, säger Almtunas Tony Mårtensson till klubbens hemsida.

– Zackrisson har rönt stora framgångar med Djurgårdens juniorer och vi tror att han har många nyttiga erfarenheter med sig till oss. Cicek har gått den långa vägen genom vår organisation, kan föreningen och har bra koll på våra egna yngre spelare i föreningen samtidigt som han redan har varit med uppe i A-laget en del tidigare. Tillsammans med Robert Kimby så får vi ett hungrigt tränarteam som vill framåt och den här lösningen känns spännande och bra.

Läs mer på Almtunas hemsida

» Transfercentralen - full koll på silly season!

Jonas Gustavsson