Sibylla och HockeyAllsvenskan förlänger och utökar samarbetet

10 september 2021 10:00

Sibylla och HockeyAllsvenskan förlänger och utökar samarbetet över den kommande säsongen.


Under säsongen 2020-2021 inledde Sibylla och HockeyAllsvenskan ett samarbete.

Båda parter är mycket nöjda med samarbetet och har nu skrivit ett nytt avtal som sträcker sig över kommande säsong med möjlighet att förlänga samarbetet.

– Sibylla kom in som en frisk fläkt till oss under förra året och passar oss som handen i handsken som nationellt kända men ändå lokalt starka och folkliga. Vi är mycket glada att de väljer att fortsätta samarbetet med oss, säger Gabriel Monidelle, VD HockeyAllsvenskan.

– För oss var det en självklarhet att både förlänga och utöka samarbetet med HockeyAllsvenskan. Vi är väldigt nöjda och ser med spänning fram mot kommande säsong, säger Urban Lithell, försäljningschef Sibylla.

Partnerskapet innebär att Sibylla kommer exponeras och förknippas i samband alla domare i HockeyAllsvenskan. Det innebär stor synlighet på samtliga 400 matcher i serien samt i ligans digitala kanaler och inte minst i de uppskattade intervjuerna efter matcherna där domarna förklarar och reder ut eventuella snackisar från matcherna.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med Sibylla under kommande år. Vi fann varandra snabbt och kommer nu ta samarbetet till nästa nivå, säger Linnea Leijonklo, tf kommersiell chef på HockeyAllsvenskan.

HockeyAllsvenskan sätter igång fredag 24 september.