NeH: "Ligan utvecklas åt rätt håll"

13 mars 2022 09:45

HockeyAllsvenskan är starkare än någonsin och är det tack vare viktiga samarbetspartners. Under Marknadsveckan 2022 kommer ligan att lyfta fram partners och deras engagemang. I dag: NeH.


NeH förser företag, förbund, evenemang och flera landslag med allt från unika match- och träningsställ, arbetskläder, profilprodukter, souvenirer och exponeringsmaterial.

Vi på HockeyAllsvenskan är glada att presentera NeH som exklusiv leverantör till oss från och med den innevarande säsongen.

– HockeyAllsvenskan håller på att utvecklas åt ett bra håll och blir mer och mer proffsig. Det känns viktigt och kul att jobba med de stora sporterna, säger Peter Hultqvist, Sales Manager NeH Svenska AB.

Med NeH som samarbetspartner får HockeyAllsvenskan rätt förutsättningar att få material i form av is- & sargreklam samt merch av alla dess slag av högsta kvalité. NeH har en lång erfarenhet av evenemang och samarbeten i världsklass.

– För oss känns det otroligt tryggt att samarbeta med en så pass erfaren och väletablerad aktör som NeH. Vi vet att de likt oss sätter publiken i fokus och vill bidra till matchupplevelsen på bästa sätt, säger Linnea Leijonklo, Kommersiell Chef på HockeyAllsvenskan.

» Läs mer om NeH