19.00 Södertälje - MODO, Scaniarinken
(AIK-Tingsryd samt Björklöven-Mora uppskjutna)

C MORE STUDIOSÄNDNING

C More sänder Södertälje mot MODO ikväll. Då bjuds det bland annat på det här:

» Inför matchen blir det intervjuer med Södertäljes Måns Lindbäck och MODO:s Patrik Karlkvist.
» Spelarkorrarna bjuder på inside-material.
» I första pausen blir det en längre intervju med Södertälje-backen Evan Bouchard.
» I andra pausen listar C More-experten Mike Helber det hetaste från den gångna veckan.
» Alla mål från alla matcher.

TABELL

{!F}

VÄRT ATT VETA

{!A}

» Tredje mötet på kort tid mellan de här lagen och det har varit tajt i de tidigare kamperna. Förra fredagen så vann Västerås med 2-1 efter övertid, i onsdags vann Västervik med 2-1 efter straffar. Båda de matcherna har spelats i Plivit Arena, men nu byts spelplats. Blir det lika tajt idag?

» Efter fyra raka vinster så har Västerås förlorat två raka matcher: 0-5 mot Timrå och 1-2 efter övertid mot Västervik.

» Västervik har poäng i sju av de åtta senaste matcherna. De tre senaste matcherna har varit kryss efter 60 minuter, och senast blev det alltså en straffseger mot Västerås.

» Victor Öhman har gjort mål i två raka matcher, det vill säga blivit målskytt i båda kamperna mot Västerås. Gör han mål för tredje Västerås-matchen i rad ikväll?

{!C}

» Timrå har vunnit nio (!) matcher i rad och jagar en tionde raka seger ikväll. Senast vann laget med 5-0 mot Västerås, innan onsdagens match mot Almtuna blev uppskjuten.

» Väsby har motsatt kurva och står på sju raka förluster. Laget föll med 2-5 mot MODO senast efter att ångermanlänningarna avgjort sent i den tredje perioden, och Väsby har därmed 5-15 i målskillnad över de tre senaste kamperna.

» Timrås Sebastian Hartmann är i het form. Han har gjort poäng i nio raka matcher och mål i tre raka matcher. Lagkamraten Isac Lundeström har gjort poäng i sex raka matcher.

» Väsbys Raphaël Lavoie är i fin målform med sex mål på de sju senaste matcherna. Kanadensaren gjorde två mål senast mot MODO.

{!D}

» Södertälje och MODO möttes för en dryg vecka sedan och då vann MODO med 4-3 efter övertid i Fjällräven Center.

» Södertälje är i bra form. Laget har tre raka segrar och har tagit tretton av femton möjliga poäng i de fem senaste matcherna, där enda poängtappet är övertidsförlusten mot just MODO. Senast blev det en 9-1-vinst mot Kristianstad.

» MODO har fått en bra start under Pär Styfs ledning med fem av sex poäng i de två senaste matcherna, där det blivit en 4-3-seger efter övertid mot Södertälje och en 5-2-vinst mot Väsby.

» Södertäljes Samuel Fagemo har gjort mål i tre raka hemmamatcher.

» Södertäljes Måns Lindbäck sköt tre mål senast mot Kristianstad, och han har därmed gjort sex mål på de sju senaste matcherna.

» MODO:s Martin Kaut har gjort mål i tre raka matcher.