Brock Trotter åter i Björklöven
Publicerad: 2018-02-15
Brock Trotter gör comeback i Björklöven och har skrivit på ett kontrakt som gäller resten av säsongen.

2015/16 så spelade Brock Trotter i Björklöven och levererade 26 poäng på 35 matcher.

Nu återvänder kanadensaren till Umeå och har skrivit på ett avtal som gäller resten av våren. Den här säsongen inledde 31-åringen i AHL-laget Chicago Wolves innan han för en månad skrev på för norska Stavanger Oilers.

– Vi ville gärna bredda spetsen i laget med en forward som är rightare och där passar Brock perfekt in. Han har varit här i Björklöven tidigare och gjort det riktigt bra. Dessutom har ett vi ett lag som jobbar hårt för varandra. Därför var det viktigt att få in en spelare som var känd för många i laget sedan tidigare. Styrkan sitter i vår grupp som jag ser det, säger Björklövens sportchef Fredrik Grönberg till klubbens hemsida.

Löven har dessutom registrerat in Stefan Öhman i truppen. 41-åringen la av efter förra säsongen och är numera fystränare i klubben.

– Vi vill inte lämna något åt slumpen och Stefan är i den formen att han kan komma in och bidra om det behövs. Hans huvudsakliga uppgift är dock fortfarande att vara fystränare i Björklöven. Det är en ren säkerhetsåtgärd att registrera Stefan, säger Grönberg.

Läs mer på Björklövens hemsida

Jonas Gustavsson