Alexander Bjurström avgjorde för Almtuna
Publicerad: 2018-11-04
Alexander Bjurström avgjorde när Almtuna slog tillbaka Södertälje efter ett straffavgörande.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Efter fyra raka förluster så har Almtuna vänt på trenden och plockade andra raka vinsten när Södertälje 2-1-besegrades efter ett straffavgörande.

Alexander Bjurström klev fram som matchvinnare efter att ha satt den avgörande straffen i den trejde straffrundan. Det var talangens tredje mål den här säsongen.

Almtuna fick också en drömstart på matchen när Lucas Sandström gjorde 1-0 redan efter tre minuters spel. Södertälje kvitterade genom poängligaledaren Nikolai Meyer i slutet av den andra perioden, och fler mål blev det innan straffavgörandet.

Arvid Ljung agerade starkt i Almtunas kasse. Han motade 26 av 27 skott och stoppade samtliga strafförsök av SSK.

Almtuna är i fin form på hemmaplan just nu där man vunnit fyra av de fem senaste matcherna.

Södertälje hade tre raka segrar innan kvällens förlust.