Julhälsning: "Hatten av till alla er som kämpat så hårt!"
Publicerad: 2020-12-24
HockeyAllsvenskan önskar alla fans, samarbetspartners och andra en riktigt God Jul med en julhälsning från Gabriel Monidelle, tf VD HockeyAllsvenskan.

Året 2020 går mot sitt slut och jag behöver nog knappast sätta ord på hur det här året har varit inte bara för oss i HockeyAllsvenskan utan för hela mänskligheten.

Det som däremot går att sätta ord på är hur starkt alla klubbar med ledare, spelare, personal med flera har kämpat på sen de första träningspassen i augusti till matcherna nu under hösten. Den energi och passion, den vilja att göra rätt och agera smittsäkert som präglat alla inom hockeyn har det varit en fröjd att vara en del av trots den ytterst tuffa situationen och den tuffa pressen, inte minst ekonomiskt för alla klubbar. Hatten av till alla er som kämpat så hårt under hösten!

När jag blickar in i nästa år så känner jag ändå att vi som liga står starka och mer enade än på länge. Parallellt med den (om man nu i dessa tider kan säga reguljära) säsongen pågår omfattande arbeten för att ytterligare professionalisera ligan och nyttja vår gemensamma kraft, inte minst varumärkesmässigt och kommersiellt.

Avslutningsvis vill jag tacka alla klubbar med dess personal för året som gått, våra fantastiska partners som backat upp oss till 100%, våra domare och all matchpersonal som får vår liga att snurra runt och utvecklas. Ett extra tack också till C More där höstens tumult med matchflyttar och annat gjort att vi kommit varandra än närmare, jag ser fram emot vad vi ska hitta på tillsammans nästa år och över kommande säsonger. Men framför allt ett stort tack till personalen på ligakontoret, ni har gjort ett fantastiskt arbete, inte minst under hösten, och det gör att jag känner att vi kan gå in med bra klipp i steget mot 2021.

Till sist, alla underbara supportrar som tyvärr inte kunnat följa sitt lag från läktaren som vanligt i höst, ni har varit fantastiska! Soffbiljetter, swishbiljetter och andra kampanjer till höger och vänster, jag saknar ord för hur ni ställt upp för era klubbar! Jag hoppas verkligen att ni alla snart igen får stå på läktarna och sjunga fram era lag till seger, det är ni så värda!

Till alla er som följer HockeyAllsvenskan på ett eller annat sätt, jag önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Gabriel Monidelle, tf VD Sveriges mest underhållande liga

HockeyAllsvenskan