Victor Brattström stannar kvar i Timrå

18 april 2019 08:00

Victor Brattström blir kvar i Timrå och har skrivit ett kontrakt som gäller över kommande säsong.


Första pusselbiten i Timrås lagbygge till nästa säsong är lagd.

Målvakten Victor Brattström har kritat under ett nytt kontrakt och blir den första spelaren att bli klar för nästa års trupp.

22-åringen lyftes upp i Timrås A-trupp för två år sedan och har sedan agerat backup under två säsonger: först bakom Henrik Haukeland, sedan bakom Niklas Svedberg. Förra sommaren NHL-listades han av Detroit Red Wings.

– Det känns fantastiskt att börja årets lagbygge med Victor Brattström. Han har varit här i ett tag nu och gjort det bra när han fått chansen. Att få behålla honom över nästa säsong känns därför riktigt bra. Det blir en stabil grund att bygga vidare på, säger Timrås sportchef Kent Norberg till klubbens hemsida.

Brattström:

– Det känns riktigt bra! Jag är väldigt glad och exalterad över att få stanna i Timrå IK. Förtroendet från klubben samt ambitionerna som finns här har spelat en stor roll till att jag vill fortsätta här i Timrå. Sen så har även den fantastiska publiken varit en stor bidragande faktor till att jag ville vara kvar här. Jag trivs väldigt bra här kort sagt.

Läs mer på Timrås hemsida

» Transfercentralen - full koll på silly season!