David Berg och Marcus Karlström kvar i SSK
Publicerad: 2019-01-08
Nu står det klart att tryout-backarna David Berg och Marcus Karlström blir kvar i Södertälje resten av säsongen.

På juldagen meddelade Södertälje att David Berg och Marcus Karlström från Oskarshamn respektive Tingsryd ansluter till laget på tryout-avtal.

Nu står det klart att backduon blir kvar i SSK resten av säsongen.

– Jättekul och se dem komma in och spela sitt spel inom våra ramar. De har gått in och bidragit till gruppen med vad de är duktiga på och inte bara tänkt på sig själva, säger Södertäljes assisterande tränare Dennis Bozic till klubbens hemsida.

David Berg inledde säsongen i AIK men fick lämna klubben i slutet av november. Därefter spelade han en månad i Oskarshamn innan han hamnade i Södertälje.

25-åringen har gjort ett mål på fyra matcher med SSK.

– Det känns jättebra såklart. Jag har kommit in bra i gruppen och trivs jättebra här så det är jättekul. Jag har även fått mycket förtroende och spela mycket så jag är nöjd. Jag ska fortsätta spela mitt spel och så hoppas jag att vi kan klättra i tabellen, säger Berg.

Marcus Karlström lämnade Kallinge/Ronneby för Tingsryd i somras. Han fick spela de tretton första matcherna med Taif, men lånades sedan ut till Krif.

24-åringen är poänglös i sina fyra SSK-matcher.

– Det har varit kul de inledande matcherna och det ska bli kul att få fortsätta. Det har känts bra på isen även om jag såklart vill vara mer med i det offensiva spelet också, säger Karlström.

Läs mer på Södertäljes hemsida

Jonas Gustavsson