HockeyAllsvenskan inleder samarbete med 16 Weeks of Hell
Publicerad: 2020-12-11
HockeyAllsvenskan inleder samarbete med 16 Weeks of Hell som öppnar upp en exklusiv träningsgrupp för de fjorton lagen i ligan!

Samarbetet går ut på att ständigt slutsålda 16 Weeks of Hell öppnar upp en exklusiv träningsgrupp för de fjorton klubbarna i HockeyAllsvenskan.

Deltagarna får tillgång till hela 16 Weeks tränings- och kostprogram och får dessutom exklusiva produkter från varje klubb. Deltagarna blir också sin klubbs frontfigur genom sin träning tillsammans med 16 Weeks och träningsgrupperna kommer givetvis att gå att följa via sociala medier.

– I en tid när svensk idrott har det väldigt tufft, inte minst ekonomiskt, så är det glädjande att vi kan knyta till oss ännu en partner som på både kort och lång sikt kan stärka ligan och klubbarna. 16 Weeks of Hell har på kort tid blivit ett begrepp förknippat med träning och en aktiv livsstil och för oss i HockeyAllsvenskan är det mycket glädjande att vi nu startar ett samarbete, säger Gabriel Monidelle, tf VD på HockeyAllsvenskan.

Träningen börjar i mitten av januari och sexton veckor senare, precis när HockeyAllsvenskans slutspel går i mål på Valborg, avslutas träningsprogrammet.

– För oss känns det här jättespännande och nytt. Vi har gjort en snabb resa men får nu med HockeyAllsvenskan en chans att nå ut ännu mer i Sverige och det känns dessutom fantastiskt bra att under dessa Coronatider inte bara bidra till att stärka klubbarnas ekonomi men dessutom kunna aktivera supportrar. Det är ju många som arbetar hemma och kanske blir mera stillasittande men som också nu har tid och möjligheter på ett annat sätt att förändra sitt liv och sin syn på träning och kost tillsammans med oss, säger Tony Andersson, 16 Weeks of hell.

Magnus Hedman, tidigare landslagsmålvakt i fotboll, är en av flera profiler som hyllar konceptet:

– Jag satte ett mål för mig själv. Jag vill leva ett friskare och sundare liv och så länge som möjligt. 16 weeks of hell har varit livsomvändande. Under dessa 16 veckor har jag tappat 10,1 kg i vikt och samtidigt justerat min fettprocent från 24.3% till 10.4%.

Läs mer information om upplägget och hur Du anmäler dig:

» Information och anmälan

HockeyAllsvenskan