Profilerna: "Han är som ett fint vin..."

2 september 2018 09:00

#14lag14analyser: Vem får sitt genombrott? Vem vinner poängligan? MODO-tränaren Björn Hellkvist lyfter fram profiler inför säsongen.


MODO-tränaren Björn Hellkvist om...

... tre nyförvärv som vi ska ha koll på?

– Isak Edman, ny från Kallinge/Ronneby. Stor och bra målvakt. Duktig på att hitta djupet i målet och ligger på rätt avstånd.

– Joakim Hagelin, ny från Oskarshamn. Jag hade honom ifjol och han har sett väldigt bra ut måste jag säga. Han har tagit ytterligare kliv och mognat som både spelare och människa. Han är som ett fint vin, ju mer lagrad han är, desto bättre smakar han.

– Jonanthan Johnson, ny från Troja-Ljungby. En högintressant spelare som är högintelligent med pucken, han kommer tillföra struktur i spelet. Han suger åt sig information som en svamp och vill väldigt mycket.

... vem får sitt genombrott i år?

– Jag tycker att Lukas Wernblom ser väldigt intressant ut. Han har tränat hårt i sommar och har verkligen bestämt sig. Jag tror det blir väldigt bra.

... vem är mest underskattad i ditt lag?

– Oscar Hedman. Han står för själ och kultur i klubben. Han har varit med länge, har erfarenhet, brinner för detta och vill verkligen att vi ska lyckas.

... vem vinner poängligan i MODO?

– Ja, du... jag vet inte. Jag har ingen aning.

» #14lag14analyser