Niklas Czarnecki tillbaka i Vita Hästen

19 april 2019 08:00

Niklas Czarnecki är klar för en återkomst till Vita Hästen och blir ny assisterande tränare.


Häromdagen gjorde Vita Hästen klart med Tony Zabel som ny huvudtränare.

Nu kompletteras ledarstaben upp med välbekante Niklas Czarnecki.

Czarnecki har varit både huvudtränare och general manager i klubben tidigare, och var bland annat tränare under Vita Hästens allsvenska debutsäsong när laget nådde hela vägen till ett SHL-kval mot MODO.

– Niklas Czarnecki kliver in rollen som assisterande tränare och i Niklas Czarnecki finner vi en person som vet hur man vinner matcher och som utvecklat vinnarkulturer. Niklas är strukturerad och målinriktad, en lagbyggare som samtidigt ser till individens utveckling. Niklas har ett stort hockeykunnande och han lämnar inte framgången åt slumpen, säger Rickard Rauge, ordförande, till Vita Hästens hemsida.

Igår gjorde Vita Hästen också klart med Niclas Mårdfelt som har en bakgrund som extremäventyrare. Han har studerat mänsklig prestation, forskat på framgångsfaktorer och provat saker praktiskt i praktiken under snart 20 års tid, samt hjälpt hockeyklubbar som Björklöven och Djurgården tidigare. Han hjälpte Vita Hästen redan i Kvalserien.

– Den röda tråden i Vita Hästens ledarskapsförstärkningar handlar om att utveckla spelare mer än andra, skapa vinnarkulturer och bygga en långsiktig sportslig plattform som lyfter Vita Hästen, säger Rickard Rauge.

Läs mer på Vita Hästens hemsida

» Transfercentralen - full koll på silly season!