Monidelle: "Tack för passionen, engagemanget och sången!"

23 maj 2022 11:30

"Jag och hela HockeyAllsvenskan vill uttrycka vår stora tacksamhet till alla er supportrar", skriver Gabriel Monidelle, VD HockeyAllsvenskan.


Nu när säsongen är över sedan någon vecka tillbaka och sommaren står för hörnet så vill jag och hela HockeyAllsvenskan uttrycka vår stora tacksamhet till alla er supportrar!

Förrförra säsongen spelades inför tomma läktare, något som man för några år sedan såg som helt otänkbart. I år blev vi under perioder påverkade av restriktioner men större delen av säsongen kunde spelas med full kapacitet och med fullt tryck från läktarna.

Och det är ju så sport ska upplevas!

Totalt fick miljonpublik, 1 008 512 personer för att vara exakt, se våra matcher på plats! Helt fantastiskt!

Kikar vi bara på slutspelet så är det nog rekord, över 200 000 besökare med 74 % kapacitet och med en helt slutsåld finalserie. Det är så oerhört glädjande att HockeyAllsvenskan engagerar så i hela landet.

Min fasta övertygelse är att många av de som går på match går just på grund av publiken. Man vill uppleva stämningen, man vill se sitt lag tillsammans. Klubben skapar en gemenskap som är svår att sätta ord på men som blir väldigt påtaglig när man är på plats på arenan.

Så än en gång, stort stort tack för att ni alltid finns där för era lag, att ni reser land och rike runt och stöttar även på bortaplan, tack för passionen, engagemanget och sången!

Den 23 september är det dags igen, låt oss tillsammans se till att nästa säsong blir den bästa någonsin!

Jag önskar er alla en underbar sommar!

Gabriel Monidelle, VD HockeyAllsvenskan