Lukas Zetterberg stor hjälte mot gamla laget
Publicerad: 2018-09-26
Lukas Zetterberg blev den stora matchvinnaren mot sitt gamla lag Tingsryd. Forwarden sköt matchens enda mål när Västerås vann på bortaplan.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Förra sommaren valde Lukas Zetterberg att lämna hemmaklubben Västerås, men sejouren i Timrå och Tingsryd ifjol blev allt annat än lyckad.

När Västerås gick upp i HockeyAllsvenskan i våras så valde forwarden att återvända hem igen.

I bortamatchen mot gamla klubben Tingsryd klev 21-åringen fram som den stora matchvinnaren genom att bli bataljens enda målskytt. Det stod 0-0 efter 60 minuter - men efter drygt två minuter av övertiden så kom så det första målet.

Zetterberg fick pucken på kanten i powerplay, tog några skär framåt och pricksköt in segermålet.

Västerås-målvakten Samuel Ersson svarade för en strålande allsvensk debut. 18-åringen räddade samtliga 30 skott och höll nollan.

Tingsryd får därmed vänta på säsongens första seger.