Nu växlar vi upp i Transfercentralen!

13 maj 2019 09:00

Silly season pågår, stommarna i lagen är satta och nu växlar vi upp i Transfercentralen och kommer att publicera analyser och intervjuer under resten av våren och sommaren.


Matchandet i HockeyAllsvenskan, Fristads Hockey Challenge och Kvalserien till HockeyAllsvenskan tog slut för ungefär en månad sedan och sedan dess har det varit hög aktivitet på silly season. Nu har de flesta lagen satt stommen i sin trupp.

Nu växlar vi också upp i Transfercentralen:

– Under resten av maj och i början av juni så kommer C More-experten Mike Helber att analysera samtliga lag och bland annat ge sin syn på nyförvärv och lagbygge.

– Under resten av maj och i början av juni så kommer en panel att svara på frågor om varje lag. Varje panel består av tre initierade personer om just sitt lag.

– I mitten av juni, hela juli och början av augusti lägger vi fokus på nyförvärven i HockeyAllsvenskan och det blir intervjuer med två nya profiler i varje klubb.

– Under juni och juli kommer C More-experten Mike Helber att bjuda på intressanta topp fem-listor med fokus på silly season.

– Under hela våren och sommaren kommer det att publiceras mål- och highlightssvep med poängstarka allsvenska spelare som bytt klubb till kommande säsong.

Dessutom får ni givetvis den ordinarie silly season-bevakningen:

– Alla silly season-nyheter med nyförvärv, förlängningar och förluster.

– Sammanställning över alla trupper.

Kort sagt: Transfercentralen samlar allt om silly season.

» Transfercentralen