Matchguide: Brendan Ranford gör Mora-debut

26 november 2019 10:00

Brendan Ranford är spelklar och gör debut för Mora i bortamatchen mot Tingsryd. Under tisdagskvällen möts även Almtuna och MODO.


FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» Biljetter
Sveriges mest underhållande liga är bäst live!

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Målrapportering från alla matcher.

DAGENS TABLÅ

19.00 Almtuna - MODO, Gränbyhallen
19.00 Tingsryd - Mora, Nelson Garden Arena

TABELL

VÄRT ATT VETA

» Almtuna är inne i en tung period. Laget har förlorat tre raka matcher, de två senaste mot bottenkonkurrenterna Tingsryd och Mora, och har bara en trepoängare på de elva senaste kamperna. Glädjande ikväll är dock att både Hampus Harlestam, avstängning, och Tobias Liljendahl, skada, är tillbaka i spel igen.

» MODO ångar på. Laget har fjorton trepoängare på de femton senaste matcherna och seger mot Almtuna skulle innebära att man tar över serieledningen från Björklöven (krävs tre poäng, bättre målskillnad har MODO redan).

» Adam Tambellini och Jonathan Johnson, båda i MODO, har gjort poäng i fem raka matcher.

» Tingsryd har börjat hitta formen och står på tre raka segrar, där man slog tillbaka AIK med 4-1 på bortaplan senast.

» Mora bröt en åtta matcher lång förlustsvit senast genom att bortavinna med 6-5 i en svängig match mot Almtuna. Brant Harris avgjorde i slutminuterna.

» Nyvärvade Brendan Ranford är spelklar för Mora och gör sin debut ikväll. Kanadensaren går in i en kedja med Oscar Eklind och Måns Carlsson. "Han är en talangfull offensiv spelare som både kan göra mål och spela fram andra spelare, så han kommer att tillföra mycket för offensiven, inte minst i powerplay", säger Mora-tränaren Tomek Valtonen till hockeypuls.se.