Fyra nya spelare klara för Karlskrona

31 maj 2018 18:45

Karlskrona har gjort klart med fyra nya spelare: Drew Paris, Niklas Johansson, Matt Carey och Joseph Berger.


Karlskrona fortsätter att fylla på sin trupp. Under torsdagens silly season-träff presenterades fyra nya pusselbitar i lagbygget: Drew Paris, Niklas Johansson, Matt Carey och Joseph Berger.

Drew Paris kommer närmast från en säsong i Cardiff Devils där han noterade 20 poäng på 44 matcher. Den kanadensiske backen har tidigare spelat allsvenskt med både Tingsryd och MODO, och nu gör 30-åringen alltså comeback i Sverige.

Niklas Johansson skrev på ett nytt avtal med Oskarshamn i våras, men har nu valt att bryta den överenskommelsen. Istället blir det alltså en återkomst till Karlskrona där han spelade för några år sedan. Den rutinerade centern svarade för 28 poäng på 48 matcher i IKO den gångna vintern.

Matt Carey förstärkte Leksand under den gångna säsongen och hann med tolv poäng på 30 matcher i HockeyAllsvenskan samt fyra poäng på elva matcher i Svenska Spel Trophy. Det var den kanadensiska forwardens första framträdande i Europa, sedan tidigare har 26-årigen en gedigen AHL-karriär bakom sig.

Joseph Berger ansluter från Frölundas juniororganisation. Den 18-årige backen svarade för tio poäng på 44 matcher i J20 SuperElit den gångna säsongen.

Samtliga fyra spelare har skrivit på ettårsavtal.

Läs mer på Karlskronas hemsida

» Transfercentralen