HockeyAllsvenskan satsar och anställer ligakoordinator

15 september 2021 10:00

HockeyAllsvenskan växer och Lina Gustafsson anställs som ny ligakoordinator.


HockeyAllsvenskan har under flera år haft en väldigt slimmad organisation men i takt med att ligan växer kraftigt så behövs det också ny kraft på kontoret.

Tack vare ett fokuserat arbete på varumärke och intäkter så har flera nya samarbetspartners anslutit till ligan senaste året. Det i kombination med flera trogna partners som valt att förlänga sina avtal gör att HockeyAllsvenskan är starkare än någonsin.

Det ger också utrymme att förstärka organisationen och nu har en ligakoordinator anställts. Lina Gustafsson, som närmast kommer från fotbollen och Jönköpings Södra, kommer påbörja sin anställning i oktober på ligans kontor i Stockholm.

– Det var långt över 100 personer som sökte tjänsten och många riktigt starka kandidater. Lina känns helt rätt både gällande kompetens men också personlighet och det ska bli kul att följa hennes arbete med våra klubbar och våra partners, säger Gabriel Monidelle, VD HockeyAllsvenskan.

– Det känns som en superhäftig utmaning att börja på HockeyAllsvenskan. Jag kände direkt att jag ville vara en del i teamet på ligan då det verkar vara full fart framåt och riktigt bra stämning. Det ska bli riktigt kul att lära känna alla klubbar och dess personal och jag ser verkligen fram mot att vara med på den fantastiska resa som HockeyAllsvenskan befinner sig på, säger Lina Gustafsson.