HockeyAllsvenskan söker Kommersiell Chef

23 maj 2018 16:30

HockeyAllsvenskan söker Kommersiell Chef.


Bakgrund

HockeyAllsvenskans mål är en fortsatt stark tillväxt genererat av våra kommersiella rättigheter men även genom en utveckling av våra klubbars evenemang. Rollen som kommersiell chef innebär att du har ett övergripande ansvar för HockeyAllsvenskans produktutveckling, paketering, försäljning av våra kommersiella rättigheter, marknadsföring, varumärkesarbete samt kommunikation. Du kommer även att hantera flera olika typer av frågor som berör många olika områden av både operativ och strategisk karaktär.

Tjänsten innebär ett ansvar för alla kommersiella intäkter, relationen till vårt säljbolag samt personalansvar för i dagsläget två medarbetare.

Som Kommersiell chef ingår du i HockeyAllsvenskans ledningsgrupp och rapporterar direkt till Verkställande direktören. Placeringsort är Stockholm och i tjänsten ingår både resor och arbete utanför normal kontorstid.

Din profil

För uppgiften söker vi en engagerad person gärna med erfarenhet från marknadsföring, försäljning, kommunikation och personalledning. Erfarenheter från varumärkesbyggande och sponsring ser vi också som mycket meriterande.

Vi vill att du har någon form av högskoleutbildning eller motsvarande och att du har ett moget ledarskap som präglas av en tilltro till dina medarbetares förmåga, tydlighet, handlingskraft samt en mycket god förmåga att kommunicera och att skapa resultat.

Vi ser också att du har en mycket bra förmåga att se helheter och konsekvenser av olika typer av beslut på olika nivåer. Vi förutsätter att du som ledare får andra att växa och utvecklas genom en effektiv delegering.

Vi erbjuder

Det är ett stimulerande och utvecklande arbete inom en organisation med starka varumärken i form av våra ägare. Kontoret är beläget i Enskede och vårt arbetet präglas av god sammanhållning, prestigelöst tänkande och en bra kombination av entreprenörskap och struktur. Ditt arbete kommer även att innebära många kontakter inom hockeysverige och med våra sponsorer.

Din ansökan

Välkommen att kontakta Stephan Guiance på 070-595 13 73 om du vill ha mer information om tjänsten. Välkommen med din ansökan genom att maila in ditt CV och personliga brev till [email protected] senast den 20 juni.

Mer info

Om HockeyAllsvenskan
Kontaktuppgifter