Tobias Forsberg spelar inte mer denna säsong
Publicerad: 2019-01-08
Michael Reander meddelar nu via Leksands hemsida att Tobias Forsberg inte kommer att spela något mer den här säsongen.

Leksands Tobias Forsberg råkade ut för en allvarlig skada efter att ha rammat in i sargen med huvudet före i hemmamatchen mot Almtuna den 26 december.

Han fördes av isen med bår, flögs med ambulanshelikopter till sjukhus och förflyttades sedan till akademiska sjukhuset i Uppsala där han nyligen genomgick en operation och där han nu vårdas.

Forsbergs agent Michael Reander har sedan olyckan kontinerligt informerat om läget via Leksands hemsida och nu kommer ny information. Där skriver Reander bland annat att det inte blir något mer spel för Forsberg den här säsongen:

"Då skadan som tidigare nämnts är allvarlig så kommer den närmaste framtiden handla om rehab och återhämtning. Det är fortfarande för tidigt att bedöma omfattningen av skadan. Som tidigare nämnts så får Tobias den bästa stöttning han kan få av sina närmaste och personalen på Akademiska sjukhuset för sin väg tillbaka. Tobias kommer inte att spela något mer under denna säsong", skriver Reander.

Under de senaste veckorna har hela hockey-Sverige skickat hälsningar och visat sitt stöd för Tobias Forsberg.

"Tobias och hans familj vill med detta uppdaterade meddelande återigen rikta ett stort varmt tack till er alla som på olika sätt skickat hälsningar och lyckönskningar. Tack också för att ni alla visat respekt så att all kraft kan läggas på återhämtning efter operationen", skriver Reander.

Läs mer på Leksands hemsida

Jonas Gustavsson