MODO har gjort klart med Mathias From

8 juli 2019 17:15

MODO förstärker offensiven och klubben har gjort klart med danske forwarden Mathias From.


MODO förstärker offensiven.

Klubben har gjort klart med den danske forwarden Mathias From. Den gångna vintern svarade 21-åringen för 16 poäng på 45 allsvenska matcher med AIK, och totalt i HockeyAllsvenskan, där han också representerat Södertälje, har det blivit 21 poäng på 68 matcher.

From, som spelade VM för Danmark för några veckor sedan, har skrivit på ett ettårsavtal med MODO.

– From adderar snabbhet till vårt lag och efter den förra säsongen är det någonting vi insett att vi är i behov av, säger MODO-tränaren Björn Hellkvist till klubbens hemsida.

– Mathias är duktigt på att ta in pucken i offensiv zon i hög fart och vi ser honom som en producerande spelare. Vi hoppas att det ska slå väl ut både för MODO och för Mathias där han har en enorm hockeypotential i sig som vi tillsammans ska få ut.

From:

– Jag har inte haft bråttom med att hitta en ny klubb efter VM och den senaste säsongen. Jag har främst sett till mitt behov att fortsätta utbilda mig på seniornivå där jag vill spela med fart och spela offensiv ishockey. Efter goda samtal med Björn Hellkvist och ett bra intryck från klubben ser jag mycket fram emot att vara del av och fortsätta utbildas i en spännande klubb som MODO.

Läs mer på MODO:s hemsida

» Transfercentralen - full koll på silly season