Marcus Oskarsson segerskytt för SSK
Publicerad: 2019-01-11
Södertälje vände och vann mot Pantern och Marcus Oskarsson blev stor hjälte med det avgörande målet i förlängning.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Södertälje är i fin form. Laget tog sjunde segern på de nio senaste matcherna när Pantern bortabesegrades med 4-3 efter övertid.

Det krävdes dock en fin vändning för att vinna.

Pantern ledde med 3-1 efter två perioder. I den tredje perioden gjorde Sebastian Dyk först 2-3 i boxplay innan Lucas Carlsson snyggt kunde styra in kvitteringspucken fram till 3-3.

Övertiden var sedan bara 32 sekunder gammal när Marcus Oskarsson fick fatt i pucken, åkte in i anfallszon, letade sig mot mål och avjorde med ett snärtigt skott. Det var backens tredje mål i år - och alla tre målen har kommit under de åtta senaste matcherna.

Förutom ett gäng segrar på sistone så har SSK nu också poäng i sex raka matcher.

Pantern har spelat tre matcher i Malmö Isstadion sedan flytten tillbaka efter renoveringen - och samtliga tre matcher har gått till övertid. De två tidigare har Pantern avgjort i förlängningen, men nu blev det alltså förlust.