Patrik Blomberg klar för spel i Vita Hästen
Publicerad: 2019-06-04
Vita Hästen har gjort klart med centern Patrik Blomberg som närmast kommer från spel i Timrå.

Tidigare i våras så skrev Patrik Blomberg på för sin gamla klubb Pantern men på grund av klubbens ekonomiska problem så blir det ingen comeback där.

Centern har nu kritat på för Vita Hästen.

Den gångna vintern spelade 25-åringen SHL-hockey med Timrå och levererade fem poäng på 35 matcher. I HockeyAllsvenskan har det tidigare blivit 62 poäng på 153 matcher med Malmö, Pantern och Västervik.

Avtalet med Vita Hästen är skrivet på två år.

– Patrick är en mycket skridskostark och smart tvåvägscenter som tillför en ytterligare dimension till vårt lagbygge. Med sin erfarenhet från Allsvenskan och SHL så känner vi att vi hittat rätt spelare för att stärka vår offensiv till kommande säsong, säger Vita Hästens tränare Tony Zabel till klubbens hemsida.

Blomberg:

– Jag har fått en bra känsla för Vita Hästen i mina möten och samtal med klubben och tränarna. I Vita Hästen får jag en bra chans att utvecklas ytterligare och på sikt ta mig tillbaka till SHL och bidra till Vita Hästens utveckling. Jag kommer försöka visa vägen på träning och match, tävla och träna hårt och bidra med glädje och ledarskap i gruppen.

Läs mer på Vita Hästens hemsida

» Transfercentralen - full koll på silly season

Jonas Gustavsson