Karlskoga fick sista ordet mot Leksand
Publicerad: 2018-09-23
Efter en bergochdalbane-match så fick Karlskoga till slut sista ordet mot Leksand efter en övertidsvinst.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Matchen mot Leksand blev en bergochdalbane-upplevelse för Karlskoga, men till slut kunde värmlänningarna vinna hemmapremiären med 4-3 efter övertid.

Karlskoga fick en drömstart med en 2-0-ledning redan efter drygt två minuter sedan Victor Berglind och Oliver Eklind målat.

Leksand vände dock på matchen, mycket tack vare backen Daniel Gunnarsson. Nyförvärvet från Karlskrona reducerade till 1-2 i första perioden, spelade fram Thomas Valkvä-Olsen till 2-2 i mittperioden och sköt sedan 3-2 upptakten av den tredje perioden.

Karlskoga lyckades dock vända tillbaka matchen igen.

Fredrik Höggren 3-3-kvitterade vilket tog matchen till övertid, och där avgjorde Gustaf Thorell med bara 44 sekunder kvar innan straffläggningen.

Karlskoga tog därmed säsongens första seger efter att ha förlorat premiären mot AIK, medan Leksand åkte på första förlusten efter att vunnit mot Tingsryd i fredags.