Nya poäng av Oskar Lang när Leksand vann
Publicerad: 2018-10-12
Oskar Lang är i stark form och låg bakom två nya mål när Leksand 4-1-vann på bortaplan mot Pantern.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Oskar Lang har visat sprudlande form i säsongsupptakten och mot Pantern slog han till igen. Forwarden låg bakom två mål när Leksand kunde vinna med 4-1.

Lang gjorde några dragningar, letade sig in i boxen och tog ett skott där Jon Knuts kunde forcera in returen fram till 1-1, ett mål som tillverkades i powerplay i slutet av den första perioden.

Strax därefter skickade Axel Bergqvist in 2-1.

I början av den tredje perioden slog Lang sedan till själv. Han drev in på mål, kom runt målvakten och kunde vispa in 3-1-målet.

Thomas Valkvä-Olsen fastställde sedan slutresultatet till 4-1 i tom bur. Norrmannen gjorde därmed mål för femte matchen i följd - och toppar nu skytteligan med sina sju fullträffar.

Oskar Lang toppar poängligan med tolv poäng (lika många som Almtunas Tony Mårtensson).

Pantern, som fick sitt tröstmål genom backen Linus Cronholm, har förlorat tre raka matcher.