Tre snabba mål gav Almtuna viktig vinst
Publicerad: 2020-01-17
Tre raka mål i början av den tredje perioden blev segervapnet när Almtuna plockade tre blytunga poäng mot Kristianstad.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

NOTERAT

» Det var en sexpoängsmatch, och till slut kunde Almtuna vinna med 3-2 mot Kristianstad. Det innebär att avståndet mellan tolfteplacerade Almtuna och trettondeplacerade Kristianstad, som har negativa kvalstrecket mellan sig, ökade från två till fem poäng.

» Kristianstad ledde matchen med 1-0 efter två perioder, men Almtuna vände på tillställningen i tredje perioden. Tony Mårtensson och Hampus Harlestam gjorde 1-1 och 2-1 med 29 sekunders mellanrum, och strax därefter kom också 3-1 genom Villiam Haag.

» Almtuna hade innan segern åtta raka matcher utan en trepoängare, varav sju av matcherna slutat med förlust.