Försäsong: Stjärnan målade direkt för IKO
Publicerad: 2018-08-10
Nyvärvade stjärnan Alex Hutchings målade direkt för Oskarshamn i segern mot Kalmar, och Christopher Fish klev återigen fram för Vita Hästen när det blev seger mot Södertälje.

STJÄRNAN MÅLADE DIREKT FÖR IKO

Sent i juli så presenterade Oskarshamn en riktig spetsvärvning i form av Alex Hutchings.

{!A}

Kanadensaren, ifjol i Björklöven, väntade inte heller på att presentera sig i sin nya klubb. 27-åringen gjorde mål direkt i första träningsmatchen när han skickade in avslutande 4-2 mot HockeyEttan-nykomlingen Kalmar.

Kalmar ledde annars med 2-1 med bara tio minuter kvar, men IKO lyckades vända och vinna tack vare tre mål på två och en halv minut. Robin Söderkvist gjorde både 2-2 och 3-2 innan Hutchings alltså satte 4-2-målet.

Oskarshamn, som också fick mål av Nicklas Heinerö, vann skotten med förkrossande 52-10.

» Highlights

VITA HÄSTEN VANN IGEN

Christopher Fish har klivit fram som en tidig matchvinnare för Vita Hästen.

25-åringen sköt den avgörande straffen när Vita Hästen 3-2-vann efter straffar mot Linköping i tisdags, och följde upp det med att skjuta det matchvinnande målet även mot Södertälje.

Fish skickade in 1-0-pucken i vad som kom att bli en 3-0-seger.

Övriga Vita Hästen-mål gjordes av Marcus Eriksson (som också gjorde mål mot Linköping tidigare i veckan) och Arvid Degerstedt.

Södertälje spelade sin första träningsmatch för säsongen och saknade en radda spelare: Stefan Johansson, Sebastian Dyk, Mikael Ahlén, Christopher Liljewall och Sebastian Bengtsson.