Christopher Fish sköt hem dubbla poäng
Publicerad: 2018-09-28
Christopher Fish avgjorde på straffar och säkrade därmed två poäng till Vita Hästen i hemmamatchen mot AIK.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

AIK:s segersvit - tre raka vinster - tog slut i Himmelstalundshallen sedan Vita Hästen 2-1-vunnit efter straffar.

Det var nära att Vita Hästen fick med sig alla tre poängen.

Med knappt åtta minuter kvar att spela så smackade Henrik Rommel - med AIK som moderklubb, dessutom - in 1-0 för Vita Hästen i powerplay. Med tre och en halv minut kvar så fick AIK också en utvisning för för många spelare på isen - men istället för ett nytt powerplay-mål från Vita Hästen så lyckades AIK kvittera till 1-1 i boxplay genom Johan Larsson.

Det tog matchen till övertid och straffar - där Christopher Fish klev fram som stor Vita Hästen-matchvinnare genom att bli den ende straffskytten som fick pucken i mål.

Viktor Kokman gjorde en stark match i kassen och svarade för 32 räddningar på 33 skott.

Efter två raka förluster så har Vita Hästen därmed vunnit två raka matcher.