44 dagar kvar: Får vi se fler galna resor?

8 augusti 2018 11:45

44 dagar kvar till HockeyAllsvenskan: Olle Liss gjorde en galen resa under den gångna säsongen - och visade att vägen till toppen är kort.


Olle Liss, med 44 på ryggen, gjorde en makalös resa den gångna säsongen.

Forwarden värvades till Pantern förra sommaren efter att ha gjort allsvensk succé i Västervik säsongen innan.

Ifjol blev han säsongens första hattrick-skytt i HockeyAllsvenskan och skrapade ihop 27 poäng på 39 matcher innan han i februari blev klar för SHL-spel i Rögle. I SHL slog han till med två assist i debuten, två mål i andra matchen och efter fem matcher hade han gjort sex mål och tio poäng. Men inte nog med det - efter säsongen fick han debutera i Tre Kronor och i sin andra landskamp slog han till med ett hattrick och totalt fyra poäng.

Den galna resan skapade Liss-hysteri i hockey-Sverige och i sociala medier.

Från HockeyAllsvenskan till succé i SHL till succé i Tre Kronor.

Att någon ska kunna göra en liknande resa igen förefaller osannlikt. Eller...?

SPELSCHEMA

Här hittar ni spelschemat inför kommande säsong. Det går enkelt att sortera ut ditt favoritlags matcher:

» Spelschema 2018/19

FÖRSÄSONG

Försäsongen är igång! Ni hittar alla matcher och resultat här:

» Försäsong 2018

TRANSFERCENTRALEN

Lagbyggena inför kommande säsong pågår fortfarande och det lär värvas spelare hela vägen fram till seriestart. Följ Transfercentralen för att ha koll på allt som händer under silly season.

I vårt transferflöde kan ni lätt och enkelt följa med i nyhetsflödet. Där redovisas alla klara övergångar och kontrakt, men även rykten och spekulationer. Det finns även lättöverskådliga översikter över läget i alla lag.

I Transfercentralen bjuds ni också på analyser av C More-experten Mike Helber och under hela sommaren publiceras intervjuer med intressanta nyförvärv:

» Transfercentralen