Publicerad: 2020-01-24
Almtuna tappade en jätteledning mot Karlskoga men lyckades till slut bärga två pinnar efter en övertidsseger.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

NOTERAT

» Almtuna vann med 6-5 efter övertid på bortaplan mot Karlskoga, men hade nog velat ha med sig alla tre poängen till Uppsala. Almtuna ledde nämligen med 5-1 i mitten av den andra perioden. BIK svarade dock för en otrolig upphämtning, och med drygt fyra minuter kvar så kvitterade Fredrik Forsberg till 5-5. Almtuna bärgade extrapoängen via ett avgörande mål av Tobias Liljendahl.

» Tony Mårtensson var vassast poängmässigt i Almtuna med två mål och en assist. Samma skörd som Karlskogas Linus Karlsson.

» Segern för Almtuna, som är tolva i tabellen, innebär att man alltjämt har fyra poäng ner till Kristianstad under det negativa kvalstrecket (KIK vann mot Tingsryd och plockade in en poäng).