Oskarshamn värvar in Nicklas Heinerö

10 juli 2018 20:05

Oskarshamn spetsar offensiven genom att plocka in forwarden Nicklas Heinerö som närmast kommer från seriekonkurrenten Södertälje.


Efter ett gäng skadefyllda säsonger så fick Nicklas Heinerö något av ett genombrott i HockeyAllsvenskan den gångna säsongen när han producerade elva mål och 22 poäng på 45 matcher med Södertälje.

26-åringen - känd som en skicklig straffskytt - skiftar nu allsvensk miljö och är klar för spel i Oskarshamn.

Forwarden har kritat på ett ettårsavtal.

– Offensiv och tekniskt skicklig forward som etablerade sig ordentligt i HockeyAllsvenskan förra säsongen. Vi känner oss säkra på att där finns ytterligare en nivå i Nicklas som han kan få ut i vårt lag och nöjda med att få fylla på truppen med honom, säger sportchefen Per Kenttä till Oskarshamns hemsida.

Heinerö:

– Det känns jättekul och inspirerande med Oskarshamn och jag ser framemot att få flytta ner snart och lära känna staden, laget och alla runt föreningen. Jag har alltid upplevt Oskarshamn som ett jobbigt lag att möta i Be-Ge Hockey Center, så det ska bli skönt att få spela med det stödet och trycket i ryggen framöver. Jag hoppas kunna bidra med en del rutin, hårt jobb och med ett kreativt och offensivt spel.

Läs mer på Oskarshamns hemsida

» Transfercentralen