Publicerad: 2020-01-24
Södertälje lyckades hålla undan för ett jagande Mora och tog tre viktiga poäng i kampen om SHL-kvalplatserna.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

NOTERAT

» Södertälje såg ut att gå mot en bekväm seger mot Mora efter att Hugo Gustafsson snyggt gjort 4-0 i boxplay i den andra perioden. Mora gav dock inte upp. Dalalaget reducerade två gånger, och sedan satte Mattias Nörstebö 3-4 med en och en halv minut kvar. SSK lyckades dock hålla undan och vinna med 4-3.

» Södertälje tog därmed viktiga poäng i kampen om SHL-kvalplatserna. Eftersom man vann mot Mora och även Tingsryd förlorade så har SSK, som nu är sjua i tabellen, tre poäng ner till niondeplatsen.

» Nick Olesen gjorde mål igen för Södertälje. Dansken har gjort sex mål på de fyra senaste bortamatcherna.