Zetterberg & Paananen stannar i Västerås

24 maj 2019 13:10

Västerås har förlängt med sportchefen Patrik Zetterberg och tränaren Thomas Paananen som blir kvar i klubben i tre år framöver.


Västerås gjorde succé i vintras. Nykomlingen kom trea i HockeyAllsvenskan.

Nu meddelar klubben att man skrivit nya kontrakt med sportchefen Patrik Zetterberg och huvudtränaren Thomas Paananen. Båda blir kvar i klubben de tre kommande säsongerna.

– De har båda presterat väldigt bra och vi känner att vi vill fortsätta på den inslagna vägen. Vi tror att kontinuiteten är viktig i det här läget och är glada att få möjligheten att jobba vidare i tre år till. Vi vet att det funnits intresse utifrån för båda två, vilket är naturligt när de har gjort ett så bra jobb här. Då känns det såklart extra kul att Patrik och Thomas ändå väljer att fortsätta sin resa med VIK, säger Västerås ordförande Pär Södergren till klubbens hemsida.

Zetterberg:

– Jag är glad och tacksam att klubben ger mig förtroendet att jobba vidare här de närmaste tre åren. Att de tror på mitt sätt att jobba, hur vi vill spela hockey och hur vi jobbar med vårt ledarskap - att utveckla grupp och individer.

Paananen:

– Jag känner en stolthet över att få fortsätta den här resan. Vi har börjat något väldigt bra här och den målsättningen är såklart att ta klubben till nästa nivå. Vi känner att vi gör rätt saker, men det är små marginaler och det gäller att vara konsekvent med vad vi håller på med för att vi ska lyckas.

Läs mer på Västerås hemsida

» Transfercentralen - full koll på silly season!